Hjälp med att hitta artikel hos Stockholms universitetsbibliotek. Foto: Niklas Björling.

Du söker i EDS (EBSCO Discovery Service) där du har möjlighet att vidga eller avgränsa din sökning. Du söker framförallt efter artiklar i fulltext, men du hittar även kapitel i e-böcker, avhandlingar, konferensrapporter etc.

Instruktionsvideo för att hitta artiklar på Stockholms universitetsbibliotek

Instruktionsvideon är uppdelad i flera delar. Du kan välja att klicka till menyn till vänster i den inbäddade videon och välja del du är intresserad av att titta på. Annars klicka på tecknet för "Play" för att se den första delen. Du kan också klicka på pilarna till vänster eller höger för att se nästa eller föregående del. Instruktionsvideon är sammanlagt under en minut lång.

Förstora videon genom att klicka på ikonen med två pilar längst ner till höger.

Om videon inte fungerar som den ska kan du klicka här.

Tillbaka till toppen