Foto: Niklas Björling, Stockholms universitet.

Ät inte mat på biblioteket. Doftöverkänsliga samt allergiker kan få svårt att vistas i biblioteket. Det är ok att ta med dryck och äta godis eller frukt.

Plan fem (ovan entréplan) är perfekt för den som behöver studera och arbeta i lugn och ro

Tänk på att inte spela musik för högt i dina hörlurar och håll mobilen på ljudlös. Undvik också hög ljudnivå i grupprummen på plan fem. Tala i normal samtalston och visa hänsyn till de studerande utanför rummen. På bibliotekets entréplan finns flera öppna grupparbetsplatser men också grupprum.

Kom ihåg att plocka undan efter dig och släng skräp i papperskorgarna.

Läs mer om bibliotekets studieplatser.

Skadad laddare kan orsaka strömavbrott

Om du använder en skadad laddare i eluttagen på biblioteket riskerar du orsaka strömavbrott i lokalen. Vänligen kontrollera att den laddare du använder är säker och godkänd för din telefon och laptop.