Stockholms universitet

Forum för doktorander fortsätter under 2024!

Nu kan alla doktorander på det humanvetenskapliga området vid Stockholms universitet glädjas åt att Forum för doktorander kommer att fortsätta under 2024!

Gula Villan vid SU
Foto: Björn Dalin

Forum för doktorander fortsätter att erbjuda stöd till doktorander inom humanvetenskap. Initiativet hjälper doktoranderna att bli klara på tid, minska deras stress och öka deras konkurrenskraft. Detta innebär att doktorander kan delta i ett mentorskapsprogram som är specifikt utformat för doktorander, skrivarträffar varje vecka och karriärträffar på temat: Vad ska jag göra efter min doktorsexamen?

Anna Mammitzsch uppskattar sin mentorupplevelse som överskred disciplinära gränser. Vid starten parades Anna ihop med sin mentor Jonas von Reybekiel Trostek. Jonas är en senior kollega från fakulteten för samhällsvetenskap och arbetar vid Institutionen för pedagogik och didaktik. Anna var doktorand inom tillämpad lingvistik. Mentorprogrammet som Anna deltog i har nu avslutats.

Anna Mammitzsch
Foto: Maria Moreno Rivas

– Min mentor Jonas, stärkte mitt självförtroende genom att bekräfta mina styrkor och prestationer. Han gav mig också insikter om karriärvägar och jobbmöjligheter inom och utanför akademin. Vi hade mycket givande samtal, och jag är oerhört tacksam för möjligheten att lära mig mer om (akademiska) karriärvägar i Sverige som internationell student. Tack Åsa Burman för att du har initierat detta program!

Den som för närvarande är doktorand vid Stockholms universitet kan ansöka till en ny omgång av mentorskapsprogrammet fram till den 4 januari 2024.

Välkommen att ansöka

Forum för doktorander

Projektledare Åsa Burman välkomnar forskarstuderande att kontakta henne för mer information. Oavsett om det gäller mentorskapsprogrammet, skrivarträffar eller karriärträffar är Åsa redo att hjälpa till. Ta del av Forum för doktorander under 2024!

Kontakta Åsa Burman för mer information:

forumfd_humvet@su.se